Të rinjtë e Ahmed el-Hasanit

Ne jemi ata që besojnë në sovranitetin absolut të Perëndisë.

Youth 1
Youth 2
Çdo ditë sjell informata të reja

Organizatë ideologjike që përqendrohet në besimet dhe qytetërimet dhe shkencën

Ne jemi që besuam në sovranitetin absolut të Perëndisë. Kjo do të thotë se ka një përfaqësues dhe të dërguar nga Perëndia në këtë kohë. Në besimin tonë ai është Mahdi. Ai na dërgoi djalin e tij të quajtur "Ahmed al-Hasan", i cili ngriti në Basrën e Irakut. Pra, Shpëtimtari i tij që përmendi në librat e feve; Islami, krishterimi, judaizmi dhe fetë e tjera. Ne jemi bisedë. Dhe ne i respektojmë të gjitha idetë. Mos mendoni se kjo do të jetë një bisedë e bazuar vetëm në librat fetarë. Ne flasim për tema të ndryshme. Psikologji, mjekësi, gjeologji, fizikë, qytetërime njerëzore, fetë dhe mësimet fetare. Ne nuk ju kërkojmë të na pranoni. Përkundrazi, ne kërkojmë arkitekturën e një shoqërie njerëzore të shëndetshme dhe të sigurt. Askush nuk është i detyruar të pranojë një mendim, dhe ne besojmë se njeriu u krijua për të marrë atë që dëshiron.

Fillo

Informacioni dhe artikujt tanë

Këtu informatat dhe artikujt më të rëndësishëm janë të listuara më poshtë.

Predikime

Të gjitha fjalimet audio të Sayyid Ahmed al-Hasan. përfshin të gjitha dosjet.

Lexo më shumë

Takime

Të gjitha takimet dhe mësimet e Sayyid Ahmed el-Hasan. përfshin të gjitha dosjet.

Lexo më shumë

Pohim

Të gjitha pohimet e Sayyid Ahmed al-Hasan. Përfshin të gjitha dosjet dhe detajet.

Lexo më shumë

Burra

Të gjithë njerëzit e Sayyid Ahmed el-Hasan. Përfshin detaje dhe libra të plotë.

Lexo më shumë

Histori

Historia e plotë e thirrjes së Yamanit. Përfshin detaje të plota dhe lidhje të dobishme.

Lexo më shumë

Arsye

Të gjitha arsyet për të gjitha fetë. Përfshin artikullin e plotë të ndihmës dhe lidhjet.

Lexo më shumë

Dyshues

Përgjigjet ndaj dyshimeve fetare, për çdo lloj feje. përfshin skedarë audio.

Lexo më shumë

Librari

Të gjithë librat u mblodhën nga Ahmed Alhasan ose blievers e tij me detaje të plota.

Lexo më shumë

Shkollë

Përfshin klasa me mësime që mësohen nga besimtarët e Ahmesit Alhasan.

Lexo më shumë

Libra me vlerë të lartë

Librat më të rëndësishëm të thirrjes së Mehdiut

Karaktere me vlerë të lartë

Këtu është lista e karaktereve me vlerë të lartë të thirrjes së Mehdiut

Le të zbulojmë se si të punojmë së bashku

Gati për të filluar na ndihmon? Regjistrohu për klubin e të rinjve të Ahmed al-Hasan dhe postoni artikuj dhe për të përmirësuar artikujt tonë duke e redaktuar këtë. ose ju mund të na dhuroni me monedhën Crypto.

Fillo
Help Youth

Artikuj të rinj

Ju mund të lexoni artikujt e fundit të ngarkuar në serverat tanë nga anëtarët.

Ne jemi një organizatë idealogjike të shërbimit të plotë

Ekipi ynë i botuesve, zhvilluesve dhe krijuesve janë perfektionistë që e duan atë që bëjnë dhe bëjnë çmos për t'ju dhënë atë që keni nevojë.

Chat në internet

t.me/youth10313
club.ahmedalhasan.com/profile/admin

Vendndodhjet tona

Gjermani, Suedi, Shtetet e Bashkuara, Irak, Afganistan, Irani, Mbretëria e Bashkuar

komunikim

youth10313@gmail.com
shebabahmedalhasan@gmail.com
shape